web analytics

Larome Paris – D-Shop (Deel 1)

1 comment2 november 2015

Enkele weken geleden werd ik benaderd door D-shop, een webshop wat naast vele andere dingen (scheermesjes, opzetborstels voor elektrische tandenborstels, mini’s enzovoort) ook eau de parfums verkoopt van Larome Paris. Larome Paris maakt parfum wat gebaseerd is op bekende merken parfums. Zoals: Thierry Mugler, Chanel, Yves Saint Laurent en ga zo verder. Ik heb 6 geuren mogen uitproberen en vandaag wil ik jullie mijn ervaring van drie geuren delen. De andere drie zal ik later deze week delen met jullie.

Ik ontving 4 kleine flesjes van 8ml. De geuren die ik uitgekozen heb zijn: 53F Chloe – Chloe, 8F Chanel – Chanel No5, 73F Thierry Mugler – Alien & 61F Tom Ford – Sahara Noir
De kleine flesjes zijn erg handig om in je tas mee te nemen en ook zit er genoeg in om er een tijdje mee vooruit te kunnen. Deze flesjes zijn overigens alleen verkrijgbaar als je een bestelling plaatst boven de 50 euro, dan mag je zelf een flesje uit kiezen.

Ook ontving ik 2 full size flessen met de geuren 10F Lancome – Tresor en 56F Lancome – La Vie Est Belle
Ondanks dat Larome dezelfde verpakking gebruikt voor alle parfums vind ik het absoluut niet storend. De flacons hebben een mooi uiterlijk en een fijne dop die magnetisch afsluit.

73F – Alien

73F: Thierry Mugler – Alien staat voor het uitzonderlijke in iedere vrouw, voor de wens uniek en anders te zijn. Het is een geur uit een andere wereld, een elixer met een magische en positieve vibe. Het is een mysterieus en sprookjesachtig parfum. Het is gemaakt voor de vrouw die gedurfd en stoer is, maar ook vrouwelijk en mysterieus.

 • Topnoten: Jasmijn, mandarijn en oranjebloesem.
 • Hartnoten: Houtachtige noten, cashemeran.
 • Basisnoten: Amber en vanille.

Geurgroep oriëntaalse houtachtige geur

Alien is toch wel een van mijn favoriete geuren. Ik vind de 73F er wel op lijken maar hij is echt een stuk zachter van geur. Alien is echt intens qua geur en dat mis ik wel in de 73F. Ondanks dat ruikt hij wel lekker en is het een goede vervanging als je de intensiteit van Alien te veel vind. Voor de originele Alien betaal je ongeveer 61 euro voor 30ML, bij D-shop kost het 22,50 voor 50ml van de 73F.

10F Lancome – Tresor

 

10F: Lancome – Tresor onthult de bloemige, fruitige, poederachtige naar amber ruikende geurnoten. Het parfum is stralend en waardevol, zoals de vrouw die het draagt.

 • Topnoten: Abrikoosbloesem, ananas, bergamot, lelietje-van-dalen, perzik, roos en sering.
 • Hartnoten: Bulgaarse roos, heliotroop (vanillebloem), iris, violet en jasmijn.
 • Basisnoten: Amber, muskus, sandelhout en vanille.

Geurgroep oriëntaalse bloemige geur

De geur van Tresor is zacht en bloemig en komt voor mij bijna 99% overheen met de 10F. Een goede vervanging dus! De originele Tresor kost ongeveer 57,50 bij d-shop betaal je 22,50 voor de 10F.

61F Tom Ford – Sahara Noir

 

61F: Tom Ford – Sahara Noir is een oriëntaals bloemige geur die de mysteries en de luxe van het Midden-Oosten oproept. Deze Oosterse houtachtige geur neemt u mee op een prachtige reis en streelt de zintuigen met de geur van een nachtelijke woestijnbries. Het is een ode aan de wierook geïnspireerd door de schoonheid en de luxe van het Midden-Oosten.

 • Topnoten: Sinaasappel en kalmoes.
 • Hartnoten: Wierook, Marokkaanse roos, Egyptisch jasmijn en honing.
 • Basisnoten: Amber en cederhout.

 Sahara Noir is echt een geur waar je van moet houden. Een intense geur die op je afkomt, alsof je een wierrook winkel in loopt. Ik vind hem zelf vind hem echt heerlijk ruiken. Larome heeft de essentie van deze parfum echt goed na gemaakt! De originele Sahara Noir kost ongeveer 135 euro voor 50ml. Bij d-shop betaal je 22,50 voor een 50ml flacon van de 61F.

Over een paar dagen vertel ik jullie meer over de andere drie geuren, ben je nu al geïnteresseerd in de geuren van Larome Paris? Ga dan gauw naar d-shop.nl en gebruik de kortingscode ritsy5 voor 5% korting op je bestelling!

  • D-Shop

  Mooie review!
  Wij zijn er blij mee en benieuwd naar het tweede deel!