web analytics

Mijn ervaring met Treatwell

7 comments13 juni 2014

Vorige week heb ik via de website van Treatwell een behandeling geboekt bij de kapsalon Blush Hairwellness in Vught. Ik wil vandaag mijn ervaring met de website delen en natuurlijk de behandeling bij Blush Hairwellness.

Ik maakte mijn afspraak via de website van Treatwell, wat dus ontzettend makkelijk is. Je kiest waar je naartoe wilt gaan, wat je wilt laten doen en natuurlijk op welke datum en tijdstip. Keuzes gemaakt? Dan kun je meteen betalen, maar je kan ook kiezen om in de salon te betalen. Super makkelijk dus. Ik kreeg de dag voor mijn behandeling een reminder dat ik een afspraak had dus dat was ook super fijn. Zo kun je het niet vergeten! Treatwell heeft ook een iPhone app en via de app maakte ik mijn afspraak en dat was net zo makkelijk als via de website.

Bron: Treatwell.nl / Blush Hairwellness

De Kapsalon

De kapsalon was echt mooi. Ik kreeg er meteen een luxe gevoel van. Het design was strak en mooi. En de stoelen waar je in zit als je haren worden gewassen waren ook geweldig, want het zijn gewoon massage stoelen.

De Behandeling

De behandeling was echt super fijn. Ik koos voor de Rejuvination behandeling van Alterna. Bij deze behandeling worden je haren weer leven in geblazen met drie stappen. De eerste stap is de haren goed reinigen. Dan worden je haren gerepareert en gevoed met een serum, deze moet 20 minuten inwerken. Deze word eruit gewassen en daarna word het haar gesloten en dit mag ook weer 20 minuten inwerken. Na de haren nogmaals wassen worden ze mooi in model gefohnt. Er word aangeraden om na de behandeling 48 uur je haren niet te wassen, maar dat is geen probleem!

Ik koos voor deze behandeling omdat ik mijn haren de afgelopen paar jaren heel veel heb aangedaan, van highlights, naar een rood kapsel naar een dipdye (bruin/blond) en daarna heb ik blonde haren gehad met intense blonderingen. Oei! Op het moment zijn mijn haren weer bruin geverfd met een kwart uitgroei. Omdat mijn een onwijs groot deel van mijn haar intens droog was besloot ik het kort te laten knippen, ik heb nu dus een bob kapsel (kort achter, lang voor). Ik wilde mijn haren voorlopig echt niet meer laten verven. Dus dan is zo een ‘opknapbeurt’ voor mijn haar ideaal!

Het Resultaat

Ik ben echt onwijs blij met het resultaat, mijn haar is voelbaar zacht en het zit gewoon goed. De volgende dag kreeg ik al meteen een compliment mijn haren zagen er echt anders uit! Heb jij je haren ook net zo als mij mishandeld dan zou ik zeker deze behandeling aanraden!

En zo zien mijn haren er nu uit. Ik heb even vluchtig met mijn telefoon een foto gemaakt. Ik heb helaas geen before foto gemaakt. Beetje dom van mij.

Wil jij nou ook een afspraak maken bij de kapper via Treatwell kijk dan hier voor een kapsalon bij jouw in de buurt. Maar je kan natuurlijk ook op zoek gaan naar een plaats voor een manicure, of een heerlijke massage. Er is voor iedereen wel iets leuks te vinden op Treatwell. En als je een behandeling boekt via deze link ontvangen wij allebei 10 euro bestel tegoed! • Prachtige bob kapsel en het staat je heel goed!

  Happy Friday Xoxo

 • Ziet er mooi uit daar!

 • Leuk kapsel, staat je goed.
  Liefs xxx

 • Lijkt me wel eens fijn zo’n behandeling 🙂 Ik ben wel benieuwd naar foto’s van je blonde periode eigenlijk 🙂

 • Prachtig kapsel! Staat je echt heel erg goed.

 • Petra

  Tjeetje, wat een onwijs leuk kapsel, het staat je erg goed….Zelf heb ik ook erg goede ervaringen via Treatwell en heb ondertussen al nieuwe afspaken gemaakt op deze manier…heerlijk, een prima service en een fijne manier van een behandeling boeken…
  Groetjes Petra