web analytics

Mijn hoesje van iPhone-cases.nl

4 comments9 juli 2014

Afgelopen week kreeg ik een hoesje binnen van iphone-cases.nl. Namelijk een bookcase van Twelve South, de SurfacePad in het wit. Ik heb dit hoesje een week lang goed uit getest en vandaag wil ik mijn bevindingen met jullie delen.


De SurfacePad van Twelvesouth is erg goed verpakt er zit een plastic hoes om heen en daarin zit een papieren verpakking. Verder zat er nog bovenstaande tekst op een stuk karton waarop staat:  “Gefeliciteerd met het niet kopen van een iPhone hoesje. Geniet van de dunheid van Surfacepad. Adem de aroma in van de Napa leer. Bekijk hoe makkelijk hij uit je zak glijd. En vertel iedereen die vraagt waar jij jouw hoesje van dan hebt: Het is geen hoesje, het is een SurfacePad.”


Eenmaal het hoesje uit de verpakking zie je dit een bedankje erop. Hoe leuk is dat? Goed, tijd om het hoesje op mijn telefoon te zetten en hem uit te testen!

Als eerste is het belangrijk dat je de achterkant van je telefoon goed schoonmaakt met een doekje en stof vrij. Eenmaal dit gedaan is het de bedoeling dat je de tape van de SurfacePad af haalt en je telefoon er op plakt. Hij zit ook meteen onwijs goed vast en valt er dus echt niet uit. Ik heb hem voor deze review meteen op mijn telefoon geplakt. Maar je kan hem natuurlijk ook op de achterkant van een hardcase plakken zodat je hem nog opnieuw kan gebruiken en kan wisselen van hoesjes.

Wat ik zo geweldig vind aan dit hoesje is dat je hem op een bepaalde manier kan neerleggen dat je een houder hebt voor je telefoon. Kijk je dus net als mij vaak Netflix via je telefoon, dan is dit ideaal!


Ben je klaar met je telefoon? Klap het hoesje dicht en de voorkant is meteen beschermt tegen stoten en krassen.

Conclusie

Het hoesje is super dun dat is erg fijn, want het is geen pretje om een hoesje te hebben die je telefoon nog dikker maakt. Het hoesje beschermt je telefoon ook meteen tegen krassen en stoten en dit is natuurlijk belangrijk want niemand wil een telefoon met een barst erin. Als ik Netflix wil kijken via mijn telefoon dan is dit een geweldig hoesje en dat doe ik toch best vaak. Maar ik doe zelf erg veel op mijn telefoon (soms uren achter elkaar) waardoor het klepje/flapje mij continue in de weg zit. Zit jij niet continue achter je telefoon dan zal jij hier waarschijnlijk geen last van hebben. Ook vond ik het jammer dat je het hoesje direct op je telefoon moet plakken, voor iemand die net als mij een hoesjes verzameling heeft is dit niet handig. Maar dit is makkelijk opgelost door hem op een hardcase te plakken in plaats van op je telefoon. Want ook daar blijft hij erg goed op vast plakken.

De SurfacePad van Twelve South is te koop op de webshop iPhone-Cases.nl voor 34,95. Op de webshop verkopen ze ook nog andere boek hoesjes dus is zo een hoesje echt iets voor jouw neem dan gauw een kijkje.

[post_ender]