web analytics

OPI Coca Cola Collectie Swatches

22 comments1 juli 2014

Coca Cola Cans

Toen ik las dat OPI ging samenwerken met Coca Cola voor hun volgende collectie was ik meteen enthousiast en toen had ik de kleurtjes nog niet eens gezien. Toen ik een preview van de kleuren had gezien wist ik meteen dat ik ze allemaal in bezit wilde. En dat heb ik niet vaak. Vandaag wil ik jullie mijn swatches laten zien.

OPI Coca Cola Red
OPI Coca Cola Red (Inspired by Coca Cola) Niemand kan rood doen zoals OPI ze zijn altijd foutloos en prachtig. Op het moment bezit ik 7 rode lakken van OPI en stuk voor stuk zijn ze uniek. Coca Cola Red laat echt goed de iconische rode kleur van de Coca Cola label zien. Om vlekken te voorkomen raad ik echt aan om van te voren een base coat te gebruiken. Ik gebruikte drie laagjes voor deze swatch. Ik had in eerste instantie twee laagjes maar mijn smile line was nog goed zichtbaar. Vandaar een derde laagje.

You're So Vain-Illa
You’re So Vain-Illa (Inspired by Coca Cola Vanilla) is een beige lak met een vleugje geel erin. En wat is deze prachtig! Zo simpel maar mooi. Ik gebruikte twee laagjes voor deze swatch.

OPI Sorry I'm Fizzy Today
Sorry I’m Fizzy Today (Inspired by Coca Cola Vanilla) is een koraal kleur met een vleugje roze. Ik snap niet zo goed wat deze lak te maken heeft met Coca Cola Vanille. Maar dat geeft niet, het is een mooie lak. Ik gebruikte twee laagjes voor deze swatch.

OPI Get Cherried Away

OPI Get Cherried Away (Inspired By Coca Cola Cherry) Een prachtige zwarte kersen kleur. Ik gebruikte twee laagjes voor deze swatch.

OPI Today I Accomplished Zero
OPI Today I Accomplished Zero (Inspired by Coca Cola Zero) Dit is mijn favoriet uit deze collectie. Het is een zwarte jelly met heel veel rode glitters. Ik gebruikte drie laagjes en een top coat zodat de glitters minder grof werden.

OPI My Signature Is "DC"
OPI My Signature Is “DC” (Inspired By Coca Cola Light a.k.a. Diet Coke) Als je ooit een blikje Coca Cola Light hebt gehad dan kan je vast wel herinneren wat voor een metallic effect zo een blikje heeft. Nou deze lak heeft precies hetzelfde effect! Ik gebruikte twee laagjes voor deze swatch.

 OPI Orange You Fantastic
OPI Orange You Fantastic (Inspired By Fanta Orange) Bevat verschillende formaten glitters in het rood en oranje in een oranje jelly basis. Ik gebruikte drie laagjes voor deze swatch.

OPI A Grape Affair
OPI A Grape Affair (Inspired by Fanta Grape) Een prachtige vampy paarse crème. Ik gebruikte twee laagjes voor deze swatch.

OPI Green On The Runway
OPI Green On The Runway (Inspired by Sprite) Is een prachtige groen/bruine duochrome. Ook deze lak laat echt goed zien hoe het Sprite flesje en blikje eruit zien. Ik gebruikte twee laagjes voor deze swatch.

OPI Coca Cola Collection

Ik weet niet zeker of deze collectie ook naar Nederland komt. Maar er zijn zeker plekken waar je het online kan bestellen alleen niet op Nederlandse webshops (voor zo ver ik weet). Een flesje kost normaal 14,25, dus mocht hij in Nederland te koop zijn dan zal dit de Nederlandse prijs zijn.

Ik weet van andere bloggers dat OPI liever niet heeft dat je het via non authorized sellers koopt vandaar dat ik liever geen websites vermeld.

Ik ben echt dol op deze collectie, elk flesje is voor mij nieuw en een mooie aanwinst voor mijn OPI collectie. Wat is jouw favoriet uit deze Coca Cola collectie?

[post_ender] • Mij leek de groene erg mooi, maar na het zien van de swatches vind ik toch de rode en de koraalkleur erg mooi!

 • Wauw! Today I Accomplished Zero springt er voor mij echt uit. Maar eigenlijk zijn ze allemaal prachtig!

 • Die zilveren lak is echt gaaf!
  x

 • Alles behalve die groene vind ik mooi!

 • een erg gave collectie ;D

 • Ik wil de Coca Cola Zero variant zo graag hebben!

 • Ooh wauw, mooie lakken! Die zilveren is gaaaf 🙂

 • Dit is echt een hele mooie collectie! Die zilveren vind en de rode kleur vind ik denk ik wel het mooiste, wauw zeg! Ik vind het altijd zo jammer dat dit soort collecties niet naar Nederland komen 🙁

 • Mooie kleuren, die zero en de koraalrood zijn mijn favoriet!

 • Vooral de eerste vier vind ik erg mooi.

 • robin

  Hele mooie collectie!
  Wat jammer dat je ze hier niet kan krijgen.

  De vele spelfouten storen mij wel in je verhaal.

  Groetjes

 • Wauw! Wat een supermooie kleuren, echt gaaf!

 • wat een toffe kleuren zitten er tussen!

 • Wauw, wat een leuke bedachte collectie!

 • de cherry kleurige vind ik echt supermooi…

 • Wauw, prachtige kleuren 😉

 • Sorry I’m Fizzy today staat op mijn wishlist vanaf het moment dat ik ‘m zag. Zo mooi! Today I Accomplished Zero vind ik ook erg gaaf.

 • Gave collectie!

 • De Grape kleur is erg mooi!

 • Wauw wat een mooie collectie!

 • Prachtige collectie!

 • Sterre

  Wat een mooie lakjes! OPI is wel wat prijzig, maar de kwaliteit die je daarvoor terug krijgt is dat meer dan waard. Mijn favorieten zijn degene die op Coca Cola Zero geïnspireerd is, die op Coca Cola Light geïnspireerd is, die op Fanta Orange geïnspireerd is en die Cherry Cola… Wat een geweldige kleuren haha