web analytics

Pokémon Go Powerbank

1 comment16 juli 2016

Een aantal weken geleden kreeg ik de kans om een powerbank te mogen reviewen voor GSMpunt.nl, nou was mijn bedoeling om vorige week al een post erover te schrijven. Maar toen kwam Pokémon Go uit en wat was ik blij dat ik dit juweltje in mijn bezit had. Vandaag wil ik jullie vertellen over deze geweldige Samsung Powerbank en hoe hij mij heeft geholpen met Pokémon Go.


Ik heb altijd batterij te kort, dus toen ik deze powerbank mocht reviewen was ik al super enthiousiast. Eindelijk niet meer sukkelen met mijn batterij. Mijn batterij loopt altijd snel leeg en vind het dus ideaal om onderweg in mijn tas op te laden.
Nou is dit misschien een Samsung powerbank, maar ik bezit zelf een iPhone 5s (maar ook een Samsung tablet) en daarop werkt hij ook gewoon. De powerbank komt met een ingebouwde stekkertje die je dus mooi kan verbergen als je hem niet aan het gebruiken bent. Ideaal toch?!

Als je dus zoals mij een iPhone hebt, geen probleem aan de onderkant zit een usb slot waar je een iPhone kabeltje in kan doen. Benieuwd hoe lang je batterij nog mee gaat? Aan de zijkant zitten vier lampjes waarmee je ziet hoe vol hij is.


En toen kwam het, na een week lang deze powerbank gebruiken was ik al super blij. Maar toen kwam Pokémon Go uit. Zal hij dan nog zo goed werken? Jaa zeker! Ik kon mijn eigen telefoon zeker 3~4x volledig opladen en hij laad ook nog eens vreselijk snel op. Dus zoek je nog een goede powerbank voor Pokémon go? Dan raad ik deze echt aan! Klik hier om naar deze exacte powerbank te gaan. Neem anders ook een kijkje bij GSMpunt.nl voor een andere oplader.

Speel jij ook Pokémon Go? Dan ben ik benieuwd wat jouw sterkste Pokémon is, laat het weten in de comments! • chucky1012

  Wat een fijn artikel!
  Dat ziet er mooi en erg handig uit!
  Ik zal hem misschien ook gaan kopen.
  Want ik ben erg veel onderweg en gebruik natuurlijk al mijn soc.med…..
  Dus de batterij gaat super snel leeg van de telefoon.
  Was er al een tijdje naar op zoek.
  Maar de perfecte is nu hier.
  Het product is nu in de aanbieding 😉
  Fijn om weer een artikel van je te lezen….

  Xoxo